Asianajotoimisto riihi

Palvelut

Kenelle?

Riihi tarjoaa laadukkaita ja luotettavia liikejuridiikan palveluita erityisesti perheyhtiöille ja muille PK-sektorin yrityksille, julkisyhteisöille ja start-upeille. Asiakkaamme arvostavat varmuutta, selkeyttä sekä pitkäaikaista yhteistyötä. Palvelumme on suunniteltu tukemaan asiakkaidemme menestystä ja tarjoamaan heille oikeudellista turvaa liiketoimintansa eri vaiheissa.

Mitä?

Liikejuridiikan palvelut erityisesti työoikeuteen, yhtiöoikeuteen, yrityskauppoihin ja -järjestelyihin, julkisiin hankintoihin, verotukseen sekä sopimuksiin ovat vahvaa osaamisaluettamme. Palvelemme kattaa oikeudenkäynti- ja muut riidanratkaisupalvelut. Laajan asiantuntijaverkostomme avulla osaamme auttaa asiakkaan aina parhaan asiantuntijan luo silloinkin, kun emme sitä itse ole.

Miten?

Riihi tunnetaan nopeasta reagoinnista ja saavutettavuudesta. Ymmärrämme, että liikejuridiikkaan liittyvät kysymykset ja ongelmat voivat syntyä odottamatta, ja siksi olemme valmiita auttamaan asiakkaitamme silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Hinnoittelu

Aikaperusteinen hinnoittelumme perustuu tuntihintaan 300,00 EUR / h (+alv 24 %). Lisäksi veloitamme toimeksiannosta mahdollisesti aiheutuvat suoranaiset kulut, kuten kulut matkoista sekä asiakirjojen lunastusmaksut sähköisistä ja muista rekistereistä. Laskutamme kalenterikuukausittain.

Riihessä haluamme yllättää asiakkaan laadulla ja saavutettavuudella, emme loppulaskulla. Hyvä alkuperehtyminen asiassa on tärkeää paitsi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi myös siksi, että se mahdollistaa hinta-arvion useissa tilanteissa. Aina kun mahdollista, pyrimme kiinteään hinnoitteluun. Se ei ole kuitenkaan usein käytännöllinen vaihtoehto asianajopalveluiden monimutkaisuuden, yllättävien muutostekijöiden ja vaihtelevien tarpeiden takia. Näin ollen tuntiperusteinen hinnoittelu on usein reilumpi ja oikeudenmukaisempi sekä asiakkaalle että asianajajalle. Tämä mahdollistaa resurssien joustavan käytön ja varmistaa, että asiakkaat saavat tarvitsemansa laadukkaan oikeudellisen avun oikeassa laajuudessa.

TOIMINTAMME ON

Konstailematonta, käytännöllistä ja laadukasta.

Erottelemme jyvät akanoista