Asianajotoimisto riihi

Ura Riihessä

Ura Riihessä?

Tervetuloa tutustumaan uramahdollisuuksiin Riihessä! Meillä työskentely on enemmän kuin pelkkä työpaikka – se on intohimoa asianajan työhön, elämäniloa ja mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä. Riihessä arvostamme inhimillisyyttä, yksilöllisyyttä ja työn iloa.

Arvopohjainen tekeminen

Riihessä uskomme, että laadukas työ perustuu arvoihimme. Inhimillisyys, yksilöllisyys ja käsitys siitä, että hyvä työ tarkoittaa paljon muutakin kuin suorittamista, ovat tekemisemme ytimessä. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme huippuosaamista välillä pitkinäkin työpäivinä, mutta samalla sitoudumme inhimillisesti kestävään työelämään. Meille on tärkeää nauttia työstämme ja matkasta kohti yhteisiä tavoitteita. Yhtä tärkeää on luoda turvallinen työympäristö, jossa jokaisella työyhteisön jäsenellä on lupa elää itsensä näköistä elämää – ja sitä elämää on myös työn ulkopuolella.

Riihessä työskentelet motivoituneiden ja osaavien kollegoiden kanssa, jotka jakavat samat arvot. Luomme työympäristön, jossa jokaisen ääni kuuluu ja jokaisen työtä arvostetaan. Yhdessä rakennamme positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa jokainen voi menestyä ja kehittyä.

Riihessä jokaisella on yksilöllinen urapolku yhteisesti sovittuja tavoitteita saavuttaen. Urapolkua tuetaan yksiköllisesti suunnitellulla koulutuksella ja säännöllisellä molemminpuolisella palautteella.

Liity joukkoomme

Etsimme Riiheen kokeneita asianajajia. Kuopion ohella voit toimia myös esimerkiksi Oulussa, Vaasassa, Lahdessa, Helsingissä tai Turussa. Jos sinulla on intohimoa oikeudenmukaisuuteen, haluat tehdä merkityksellistä työtä ja jaat arvomme, Riihi on hyvä paikka toteuttaa unelmasi, eikä sijainnilla ole merkitystä. Enemmän olemme kiinnostuneita siitä, jaammeko yhteiset arvot ja intohimon työhön.

Ota yhteyttä ja kerro meille, miten saisimme Sinut mukaan Riiheen! Yhdessä voimme luoda ainutlaatuisen työympäristön, jossa kova työ ja korkea laatu yhdistyvät inhimillisyyteen ja elämän iloon.